Broodje Américain Préparé
Allergenen ~ voedingswaarde ~ ingrediënten

INGREDIËNTEN
- Wit stokbrood (TARWEBLOEM, water, gist, gejodeerd zout (zout, kaliumjodaat), antioxidant (E300)),
- Americain (25%) (rundvlees (70%), raapzaadolie, water, EIGEEL, azijn, zout, suiker, gemodificeerd zetmeel, kruiden, specerijen, MOSTERD, zetmeel, natuurlijk aroma, ui, paprika extract, worcesterextract, rode bietensap, voedingsvezel, dextrose, citroensap, zuurteregelaars (E270, E260), antioxidanten (E331, E300), verdikkingsmiddelen (E415, E412), conserveermiddelen (E202, E211)),
- Tomaat,
- Eieren,
- Groenten in wisselende verhouding (witte kool, krulandijvie, veldsla, spitskool, spinazie).
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100G
Energie ~ 838 kJ – 199 kcal
Vetten ~ 7,1 g
waarvan verzadigde vetzuren ~ 1,3 g
Koolhydraten ~ 25 g
waarvan suikers ~ 0,9 g
Vezels ~ 1,5 g
Eiwitten ~ 8,0 g
Zout ~ 0,98 g
Allergenen
Aanwezig in product | Mogelijke kruiscontaminatie | |
---|---|---|
Glutenbevattende granen, namelijk tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut of de hybride soorten daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen | ||
Tarwe | + | |
Rogge | – | + |
Gerst | – | + |
Haver | – | + |
Spelt | – | + |
Kamut | – | – |
Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren | – | – |
Eieren en producten op basis van eieren | + | |
Vis en producten op basis van vis | – | – |
Aardnoten en producten op basis van aardnoten | – | – |
Soja en producten op basis van soja | – | + |
Melk en producten op basis van melk (inclusief lactose) | – | + |
Noten, namelijk amandelen (Amygdalus communis L.), hazelnoten (Corylus avellana), walnoten (Juglans regia), cashewnoten (Anacardium occidentale), pecannoten (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), paranoten (Bertholletia excelsa), pistachenoten (Pistacia vera), macadamianoten (Macadamia ternifolia) en producten op basis van noten | ||
amandelen | – | – |
hazelnoten | – | – |
walnoten | – | – |
cashewnoten | – | – |
pecannoten | – | – |
paranoten | – | – |
pistachenoten | – | – |
macadamianoten | – | – |
Selderij en producten op basis van selderij | – | + |
Mosterd en producten op basis van mosterd | + | |
Sesamzaad en producten op basis van sesamzaad | – | + |
Zwaveldioxide en sulfieten in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l uitgedrukt als totaalgehalte aan SO 2 moeten worden berekend voor producten die worden voorgesteld als klaar voor consumptie of als weer in de oorspronkelijke staat gebracht volgens de instructies van de fabrikanten | – | – |
Lupine en producten op basis van lupine | – | – |
Weekdieren en producten op basis van weekdieren | – | – |